Hannover leert Palermo een lesje

Hannover ’96 heeft Palermo terug naar Italië gestuurd met de boodschap dat ze nog heel wat werk aan de winkel hebben. De Duitse ploeg haalde het immers gemakkelijk met 4-1 en miste daarenboven nog een strafschop.

In de 17de minuut krijgt Hannover een indirecte vrije trap binnen het strafschopgebied omdat Agliardi de bal te lang vasthield. Huszti legt de bal opzij en Michael Tarnatt knalt hem vanop 14 meter in de linkerhoek. Drie minuten later is de stand echter al weer in evenwicht. Een schot van Denis Godeas wijkt af op Willers en de bal verdwijnt achter een kansloze Enke. In de 52ste minuut komt Hannover terug op voorsprong toen Hendrik Hahne op aangeven van Cherundolo binnenkopt. Amper acht minuten later knalt Gunnar Heidar Thorvaldsson vanop 13 meter de 3-1 tegen de netten na een mooie voorafgaande combinatie. Diezelfde Thorvaldsson is ook de maker van het vierde doelpunt een kwartier voor tijd op aangeven van Stajner. Stajner trapt in de 80ste minuut nog een strafschop op de linkerpaal.