Juve wint ook tweede oefenwedstrijd

K M

Juventus Turijn heeft ook zijn tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gewonnen. Trentino werd met 3-1 verslagen en dit nog altijd zonder de spelers die deelnamen aan het Wereldkampioenschap.

Juve kwam op het half uur op voorsprong dankzij nieuwbakken aanwinst Valeri Bojinov. Vijf minuten voor rust maakte Ruben Olivera er zelfs 2-0 van. Trentino kon echter amper twee minuten later dankzij Meda de aansluitingstreffer op het bord zetten. Vlak na rust stond de 3-1 eindstand op het bord toen Cristiano Zanetti zijn eerste doelpunt in dienst van De Oude Dame maakte. Opgemerkte gast op de tribunes was Sampdoria-coach Walter Novellino. Hij zou volgens de geruchten, en ondanks de waarschuwingen van Juve-coach Didier Deschamps dat er geen spelers meer worden verkocht, zijn oog hebben laten op Ruben Olivera.

Juventus Turijn: Mirante; Balzaretti, Legrottaglie (46’ Masiello), Birindelli, Chiellini; Marchionni (69’ Marchisio), Paro, Zanetti, Olivera (46’ De Ceglie); Bojinov (53’ Palladino), Zalayeta (61’ Kapo)