Andere Cech in doel bij Tsjechië

Dirk Pieters
| 0 reacties
Andere Cech in doel bij Tsjechië
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het uitvallen van eerste doelman Petr Cech, moest de bondscoach van Tsjechië op zoek naar een nieuwe nummer één. Het toeval wil dat het ook een Cech zal zijn. Marek Cech zal hoogst waarschijnlijk zijn debuut maken voor het Tsjechische elftal in de vriendschappelijke interland tegen Denemarken op 15 november. 

Marek is momenteel doelman van Slovan Liberec en is aan een uitstekende reeks bezig. In zijn laatste dertien wedstrijden hield hij maar liefst negen keer de nul. Er is dus nog steeds geen plaats in de selectie voor Daniel Zitka

Wel twee 'oude' spelers die er opnieuw bijzijn. Marek Heinz maakte sinds het voorbije WK geen deel meer uit van de nationale selectie, terwil Jiri Jarosik precies een jaar geleden voor het laatst een uitnodiging kreeg. [TH]

Keepers: Jaromir Blazek (Sparta Praag) en Marek Cech (Slovan Liberec)

Verdedigers: Zdenek Grygera (Ajax), Marek Jankulovski (AC Milan), Radoslav Kovac (Spartak Moskou), Martin Jiranek (Spartak Moskou), David Rozehnal (Paris Saint-Germain) en Tomas Ujfalusi (Fiorentina)

Middenvelders: David Jarolim (Hamburger SV), Tomas Galasek (FC Nürnberg), Jaroslav Plasill (AS Monaco), Jan Polak (FC Nürnberg), Tomas Rosicky (Arsenal), Radek Sirl (Zenit St Petersburg) en Jiri Jarosik (Celtic)

Aanvallers: Milan Baros (Aston Villa), Marek Heinz (St Etienne) en David Lafata (Jablonec).
        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties