Bonera en Gourcuff ontkennen vechtpartij
Bonera en Gourcuff ontkennen vechtpartij
Foto: © SC

Dinsdag verscheen in de Corriere dello Sport dat Daniele Bonera en Yoann Gourcuff (foto) maandag een handgemeen hadden op training. Op de officiële website van AC Milan ontkennen beide spelers echter dat ze problemen hebben. Gourcuff wierp ook alle geruchten dat hij terug naar Frankrijk wil in de prullenmand.
 
Bonera: “Dit is iets dat opgemaakt is door iemand die problemen wil creëren in een groep die al een paar problemen heeft om op te lossen. Het is een delicaat moment en de berichten dat ik een twist heb met Yoann hebben geen inhoud. Hij en ik hebben een goede relatie. We wonen dicht bij elkaar en soms rijden we in dezelfde auto naar Milanello.”
 
“Er zijn echt geen problemen tussen ons en toen we dit bericht hoorden, hebben we er zelfs mee gelachen. De krant zei dat de vechtpartij ontstaan is na een tackle op training, maar maandag was er zo geen episode. En zelfs als er al een tackle was geweest dan zou er geen reden zijn om te vechten, want dat maakt deel uit van het spel.”
 
Gourcuff: “Ik heb de kranten gelezen en wat er geschreven was omtrent mij en Bonera. Er zijn geen problemen, er was geen ruzie en ik schiet goed op met iedereen. Ik ben heel blij hier dus ik was verrast van dit te lezen. Dit zou niet gebeuren in Frankrijk en je zou dit niet zien in de kranten. Ik vermoed dat ik nog gewoon moet worden aan de Italiaanse pers.”
 
“Ik hoop dat ik hier voor lange tijd kan blijven en een goede speler van Milan kan worden. De sfeer is goed ondanks het feit dat onze resultaten niet schitterend zijn. Het zou natuurlijk beter geweest zijn om na mijn blessure terug te keren in een team dat aan de top van de tabel staat. Het positieve is dat het goed gaat in de Champions League. We hebben nog niet verloren en staan aan de top van onze groep na een serie van goede resultaten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties