Rosenberg kan op veel interesse rekenen

Rosenberg kan op veel interesse rekenen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Markus Rosenberg, de aanvaller van Ajax Amsterdam, kan volgens de Zweedse krant Sydsvenskan op veel interesse rekenen van clubs uit Frankrijk, Duitsland en Portugal. 

Naast Frans landskampioen Olympique Lyon heeft ook Paris Saint-Germain zijn oogje laten vallen op de Zweed. Uit Duitsland komt de interesse van VfL Wolfsburg en Werder Bremen. Ook het Portugese Sporting Lissabon zou de spits graag aan z'n spelerslijst willen toevoegen.

Ajax heeft al aangegeven dat het zal meewerken aan een transfer. De Amsterdammers vragen een transfersom van 5,5 miljoen euro. Rosenberg is pas toe aan zijn tweede seizoen in de ArenA nadat hij vorig seizoen overkwam van Malmö FF. 

De Ajacieden zouden trouwens al bezig zijn aan hun zoektocht naar een opvolger voor Rosenberg. Daarbij werd de club uit de Nederlandse hoofdstad al gelinkt aan de Ivoriaan Alex Konan (ASEC Mimosa-Abidjan), maar er zaten ook scouts van de club in de tribune tijdens de wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Bayern München. Naar verluidt wordt daar de jonge Duitser Stephan Kießling in de gaten gehouden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties