Pauleta neemt ploegmaats op de korrel

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Pauleta neemt ploegmaats op de korrel
Foto: © SC

Het is alweer crisis bij Paris Saint-Germain. Gisteren verloor de club met het schaamrood op de wangen in de Uefabeker met 2-4 in het eigen Parc des Princes van het Israëlische Hapoël Tel Aviv. Na afloop van dit duel heeft de Portugese prijsschutter Pedro Pauleta zijn ploegmaats een veeg uit de pan gegeven.

"Er zijn spelers die niet verdienen om voor Paris Saint-Germain te spelen. Dit was echt bedroevend, echt heel erg. Dit verdienen de supporters helemaal niet", aldus de goalgetter van de Parijzenaars.

Door de 2-4-nederlaag van gisteren staat Paris Saint-Germain nu op de laatste plaats in Groep G. Volgende week moeten de hoofdstedelingen op bezoek bij het Tsjechische Mladá Boleslav. Wil Paris Saint-Germain de groepsfase overleven, dan is winst bij de killers van Olympique Marseille een must. Ook in de competitie moet het beter voor de troepen van trainer Guy Lacombe want daar staat PSG op een teleurstellende veertiende plaats. Dit weekend moet het op bezoek bij een andere staartploeg, FC Nantes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties