PSV twijfelt over Tardelli

Mathias Dumarey
| 0 reacties
PSV twijfelt over Tardelli
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij PSV Eindhoven zijn ze momenteel niet wild van de prestaties van de 21-jarige Braziliaan Diego Tardelli. Het ziet er dan ook niet naar uit dat de Eindhovenaren de koopoptie zullen lichten die in het huurcontract is opgenomen. Tardelli wordt namelijk gehuurd van de Braziliaanse topklasser São Caetano.

Tardelli kreeg in de laatste Champions League-wedstrijd tegen Bordeaux nog eens een kans maar zakte door het ijs. "In de rust was hij geblesseerd, maar ik ontken niet dat ik hem anders ook had gewisseld. Hij heeft tot nog toe weinig laten zien bij PSV. Dat moet snel veranderen. De optie op Edison Mendez hebben we al gelicht, maar dat we twijfelen over Tardelli mag wel duidelijk zijn", aldus Ronald Koeman, de coach van PSV.

Tardelli werd afgelopen zomer op de laatste dag dat de transfermarkt nog open was, gehuurd van São Caetano. Sindsdien kreeg hij van Koeman drie basisplaatsen in de competitie en mocht hij twee keer invallen. In de Champions League verscheen Tardelli in de basis in de beide duels tegen Bordeaux en viel hij in tijdens de uitwedstrijd tegen Liverpool.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties