Milan heeft nog steeds geen akkoord met Dida

Milan heeft nog steeds geen akkoord met Dida
Foto: © SC

AC Milan heeft nog altijd geen overeenkomst met Nelson Dida omtrent een contractverlenging. Het contract van de doelman loopt op het einde van het seizoen af maar volgens vice-voorzitter Adriano Galliani is het verschil tussen vraag en aanbod nog steeds te groot.
 
Galliani: “Ik heb Nelson ontmoet, we hebben met affectie met elkaar gepraat en hij heeft zijn eisen iets verlaagd. Er is echter nog een groot verschil tussen zijn eisen en ons aanbod. We hebben een stricte loonpolitiek die niet kan veranderd worden. Dida is een speler van wereldklasse, maar hij kan niet meer verdienen dan de andere kampioenen in onze ploeg. We hopen allemaal dat we snel een overeenkomst kunnen vinden.”
 
Toch circuleert er al een lijstje met mogelijke opvolgers. Bovenaan dat lijstje zouden de namen van Marco Amelia (Livorno), Gianluigi Buffon (Juventus Turijn) en Juan Pablo Carrizo (River Plate) prijken. Milan kan overigens nog een twee-tal maanden niet op Dida rekenen, want de Braziliaan is out met een blessure aan de pees van zijn linkerquadriceps.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties