Ariël Jacobs kan naar Engeland

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ariël Jacobs kan naar Engeland
Foto: © SC

De kans bestaat dat Ariël Jacobs binnenkort in Engeland aan de slag kan gaan. Hij komt namelijk in aanmerking om technisch directeur te worden bij tweedeklasser West Bromwich Albion. Sport/Voetbalmagazine weet dat de Brabander op een shortlist staat van vijf kandidaten.

Jacobs vloog vorige week naar Engeland om er te spreken met de voorzitter van WBA. Een headhuntersbureau uit Manchester had hem bij de club uit de regio van Birmingham aangebracht. "Ze belden me in 2005 al eens voor een gelijkaardige functie bij Tottenham Hotspur. Ik dacht toen dat het om een aprilgrap ging. Ik ben er toen ook niet op ingegaan, maar deze keer heb ik wel kort op de bal gespeeld. We hebben een goed gesprek gehad, vermoeiend, maar wel zeer professioneel", aldus Jacobs die in de loop van dit seizoen nog op straat werd gezet door eersteklasser Lokeren.

Jacobs die al ervaring heeft als technisch directeur omdat hij die functie een tijdlang bij RC Genk uitoefende, verwacht binnenkort een antwoord van de Engelsen. Verder heeft Jacobs ook al contacten gehad met twee niet nader genoemde Belgische teams.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties