Steaua is van zijn clownkeeper af

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Steaua is van zijn clownkeeper af
Foto: © SC

George Becali, voorzitter van de Roemeense topper Steaua Boekarest, heeft zijn grote wens in vervulling zien gaan. Zijn club heeft een nieuwe doelman aangetrokken om de blunderende en clowneske Carlos Alberto Fernandes te vervangen.

Becali was de fratsen van de Portugese doelwachter kotsbeu. De preses hield Fernandes verantwoordelijk voor de CL-nederlagen tegen Real Madrid en Olympique Lyon. Becali stelde zelfs een bonus van 100.000 euro voorop voor de club die hem van de doelman hielp verlossen. Fernandes trok niet alleen de aandacht door zijn blunders, maar in Roemenië mepte hij ook al eens een fotograaf neer.

Fernandes die de dubbele Congolese-Portugese nationaliteit bezit, is teruggekeerd naar Portugal om er een nieuwe club te zoeken. De opvolger die Steaua heeft vastgelegd, is de Braziliaan Andrey Nazario. Hij tekende in de Roemeense hoofdstad een contract voor drie en een half jaar. Hij komt transfervrij over van de Braziliaanse club Figueirense waar zijn contract op het einde van deze maand afloopt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties