PSV wil vlug een antwoord van Cocu

Mathias Dumarey
| 0 reacties
PSV wil vlug een antwoord van Cocu
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV Eindhoven zou graag voor het einde van de winterstop van Phillip Cocu te horen krijgen of hij ook volgend seizoen zal voetballen voor de lampenclub. Het contract van de 36-jarige aanvoerder loopt op het einde van dit seizoen af.

"Op ons trainingskamp in La Manga ga ik met een goed glas Rioja-wijn de situatie bespreken met Phillip. Over een Cocu die fit en goed is, hoef je niet lang te discussiëren. Maar het is ook duidelijk dat we zijn beslissing eerder willen weten dan vorig jaar het geval was. Zodanig hebben we dan ook tijd genoeg om eventueel naar alternatieven uit te kijken", aldus PSV-coach Ronald Koeman in de Nederlandse krant De Telegraaf.

Cocu is bezig aan zijn derde seizoen bij PSV sinds zijn terugkeer uit Barcelona. Bij de huidige lijstaanvoerder van de Nederlandse Eredivisie is hij van grote waarde zowel binnen als buiten het veld door zijn ervaring en sterke spel. In deze jaargang van de Eredivisie speelde de voormalige Nederlandse international al vijftien wedstrijden en scoorde hij drie keer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties