Parma FC kan je straks kopen op een veiling

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Parma FC kan je straks kopen op een veiling
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

    Als u geld genoeg heeft, dan kunt u binnenkort eigenaar worden van de Italiaanse club Parma FC. Roberto Cappelli, de algemeen directeur van de club, liet in de Gazzetta di Parma weten dat de club geveild wordt. "Afgelopen maanden was er veel interesse en daarom lijkt het een goed moment om die belangstelling ten gelde te maken", aldus Cappelli.

"We zullen de veiling beginnen met een bedrag dat veel lager ligt dan de oorspronkelijke vraagprijs van 27,5 miljoen euro. Over de datum van de veiling bestaat er nog geen zekerheid, maar er is toch een zekere haast bij. Als we snel handelen - en dat hangt ook nog af van de koper - kan de verkoop snel afgerond worden. Zo kan de koper nog zaken doen op de transfermarkt", besluit de algemeen directeur.

Parma verkeert al enkele jaren in een financiële crisis sinds het instorten van het bedrijf en hoofdsponsor Parmalat op het einde van 2003. Drie jaar lang hebben curatoren nu al de leiding over Parma. Ook sportief verloopt het niet naar wens voor de Italiaanse club want de geelblauwen staan pas op een negentiende plaats in de Serie A.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties