Van Wijk ontkent geruchten nakend vertrek

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Wijk ontkent geruchten nakend vertrek
Foto: © SC

Tegenover de Nederlandse krant Algemeen Dagblad heeft Willem II-trainer Dennis Van Wijk ontkend dat hij op korte termijn zou vertrekken bij de Nederlandse club. Verschillende media hadden vorige week aangegeven dat Van Wijk niet tevreden was over het gevoerde transferbeleid bij de Tilburgers, maar dat blijkt dus onzin te zijn geweest.

Doordat Willem II weer in de onderste regionen vertoeft in de Nederlandse Eredivisie had Van Wijk aangedrongen op extra versterkingen op verschillende posities. Alleen blokkeerde het bestuur de komst van eventueel nieuwe krachten. Het aantrekken van Said Boutahar stemt Van Wijk blijkbaar tevreden. "Na de zomer hebben we hier absoluut de tandem El Hamdaoui/Boutahar en daar ben ik erg tevreden mee", aldus de ex-coach van SV Roeselare.

Van Wijk heeft het anders wel naar zijn zin in Tilburg. "Deze club heeft nog steeds uitstraling. Er zijn grote spelers die hier willen spelen, alleen is dat financieel onmogelijk", aldus Van Wijk die nog steeds een mooie toekomst ziet bij de Brabantse club.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties