Biseswar verknalt het nu ook bij Heracles

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Biseswar verknalt het nu ook bij Heracles
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het jonge Nederlandse talent Diego Biseswar bij Heracles Almelo op een zijspoor beland. Het is niet de eerste keer dat het verkeerd loopt met de aanvaller want hij had ook al problemen bij Ajax Amsterdam en Feyenoord Rotterdam.

Biseswar wordt door Heracles gehuurd van Feyenoord. Ruud Brood, de trainer van de Nederlandse club, zette hem terug naar het tweede elftal. Brood nam die maatregelen omdat Biseswar uitblinkt in het te laat komen op wedstrijden en trainingen. Maandag meldde de spits zich nog ziek voor het duel tegen het tweede elftal van FC Twente en vervolgens was hij voor niemand meer bereikbaar.

De 18-jarige speler wilde weer bij het eerste elftal spelen, maar kreeg meteen ook te horen dat hij daar niet meer welkom is. Nico Jan Hoogma, de directeur van Heracles, haalde hard uit naar het talent. Hij liet verstaan dat hij zich liever bezighoudt met spelers die hetzelfde doel nastreven zijnde het behoud afdwingen in de Eredivisie. Hij verwees Biseswar nog tot dinsdag naar het tweede elftal en daarna zou een gesprek plaatsvinden. 

Algemeen wordt in Almelo ondertussen aangenomen dat Biseswar zijn koffers zal mogen pakken en dat hij meteen teruggestuurd wordt naar Feyenoord. Ook daar heeft hij al de reputatie niet meteen als een modelprof te leven en ook bij zijn passage in de jeugd bij Ajax viel zijn ongedisciplineerde gedrag op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties