Koné een maand langs de kant

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Koné een maand langs de kant
Foto: © SC

Ondanks de kwalificatie voor de kwartfinales van de Champions League, was er gisterenavond in Londen ook minder goed nieuws te melden. Arouna Koné, de spits van de Eindhovenaren, zal ongeveer een maand langs de kant moeten blijven. In het duel gisteren tegen Arsenal blesseerde de Ivoriaan zich aan de knie.

Koné raakte in de eerste helft al geblesseerd na een overtreding van de Spanjaard Cesc Fabregas. Hij probeerde de pijn te verbijten en ging nog even door, maar nog voor de rust moest Koné vervangen worden. Na afloop van de wedstrijd was PSV-coach Ronald Koeman nogal pessimistisch over de kwetsuur van Koné. De diagnose zou zijn dat Koné de mediale band van zijn knie heeft verrekt.

Ook PSV-doelman Heurelho Gomes liep een blessure op. Dat gebeurde op een nogal vreemd moment namelijk toen hij aan het juichen was na de gelijkmaker van zijn landgenoot Alex. De sluitspost wordt vandaag nog onderzocht in Nederland na de terugkomst uit Londen en pas dan zal de ernst van zijn blessure duidelijk worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties