Koeman blijft trainer in Eindhoven

Rita De Meyer
| 0 reacties
Koeman blijft trainer in Eindhoven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De afgelopen dagen hebben evaluatiebesprekingen plaatsgevonden tussen de leiding van PSV en hoofdcoach Ronald Koeman. Dit heeft tot de gezamenlijke overtuiging geleid dat Ronald Koeman ook in het nieuwe seizoen als hoofdcoach bij PSV zal blijven.

Alle betrokken partijen betreuren de ongelukkige manier waarop een openbare discussie is ontstaan over het al dan niet aanblijven van de hoofdcoach, waar ook overigens geen sprake van is geweest. Hierdoor hebben emoties op sommige momenten ongelukkigerwijs de overhand gekregen.

Alle partijen zijn verheugd over de uitkomst van de gesprekken en zijn ervan overtuigd dat er een goede sfeer is gecreëerd voor het verder uitbouwen van het succes van de laatste PSV-jaren. Aan de besprekingen met Ronald Koeman heeft ook Jan Reker deelgenomen, die vanaf 1 juli 2007 Algemeen Directeur is van PSV. Hoofdcoach Koeman en het bestuur zullen nu alle aandacht richten op de voorbereidingen voor het komende seizoen, waarin PSV de landstitel zal verdedigen en opnieuw zal deelnemen aan de prestigieuze UEFA Champions League.

Voorzitter Schuitema zegt: “Ik ben zeer verheugd dat de gesprekken in een open en constructieve sfeer hebben plaatsgevonden. Ik heb er alle vertrouwen in dat PSV, samen met Ronald Koeman, het volgende seizoen weer op alle fronten mee zal strijden.”

Ronald Koeman stelt: “Ik ben blij dat deze zaak achter de rug is en ga met veel vertrouwen en een positief gevoel het nieuw seizoen in.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties