Eindronde op het scherpst van de snee

Dirk Pieters
| 0 reacties
Eindronde op het scherpst van de snee
Foto: © SC

De vier kandidaten zijn gekend voor de eindronde die volgende week zondag van start gaat. Zowel Lierse, KV Mechelen, Antwerp en Kortrijk zullen strijden om dat ene plaatsje in de hoogste klasse. Het is nu al geweten dat het een enorme spannende eindronde zal worden met drie ploegen uit de Provincie Antwerpen en KV Kortrijk als het 'buitenbeentje'

Het is al langer geweten dat er geen goede band is tussen KV Mechelen en Lierse en dat liet Rekdal al meteen horen na de wedstrijd van zaterdagavond. "De laatste wedstrijd hoop ik dat we tegen Mechelen spelen zodat we ze 'bleitend' naar huis kunnen sturen."

Ook de wedstrijden tussen Antwerp en KV Mechelen kunnen op heel wat toeschouwers rekenen. De beide clubs, met een knappe geschiedenis en een enorme aanhang, zullen maar al te graag winnen voor een (zo goed als zeker) vol huis.

Ook Lierse - Antwerp zal een speciale wedstrijd worden. Bij Lierse zijn ze de incidenten en de uitslag nog niet vergeten uit de vorige confrontatie in de Beker van België. Toen ging de 'Great Old' met 1-4 winnen op het Lisp en had het maar liesft 6.000 toeschouwers in de tribunes zitten. Na de wedstrijd sprak men over een schande van de ticketregeling. 

Kortrijk, het buitenbeentje van de groep, kan wel eens scherprechter worden in deze spannende strijd en misschien zelfs als lachende vierde met de prijs gaan lopen.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties