Navas heeft weer pyschologische problemen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Navas heeft weer pyschologische problemen
Foto: © SC

Jesús Navas heeft weer last van psychologische problemen. De vleugelaanvaller van FC Sevilla heeft last van depressiviteit en heimwee en besloot daarop om niet mee af te reizen met de selectie naar de Verenigde Staten. De winnaar van de Uefabeker, Copa del Rey en de Europese Supercup doet in de Verenigde Staten mee aan de Chicago Trophy.

Navas zal naast de Chicago Trophy waarschijnlijk ook verstek laten gaan voor het trainingskamp tussen 2 en 9 augustus in Marbella. De problemen vallen voor Navas op een slecht moment. Momenteel zijn z'n zaakwaarnemers met Sevilla aan het onderhandelen over een verlenging van zijn nog drie jaar doorlopend contract. Met onze landgenoot Tom De Mul trokken ze wel al een concurrent op de rechterflank aan.

Luis Aragonés, de bondscoach van Spanje, zou Navas graag oproepen voor de Spaanse nationale ploeg maar op aanraden van de clubarts van FC Sevilla is het nooit zover gekomen. Navas speelde in de voorbije seizoenen 91 competitieduels waarin hij vijf keer tot scoren kwam. In de finale van de UEFA-Cup tegen Espanyol Barcelona was hij invaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties