Vandelannoite aan de slag in Turkije

Vandelannoite aan de slag in Turkije
Foto: © SC

Jason Vandelannoite zal komend seizoen te zien zijn bij het Turkse Bursaspor. De 20-jarige verdediger testte al ruim een week bij die ploeg en ondertekende maandag een contract voor één seizoen. Vandelannoite was transfervrij nadat eerder deze zomer zijn contract bij Club Brugge werd ontbonden.
 
Vandelannoite werd groot gebracht bij Club Brugge en kreeg onder Jan Ceulemans zijn kans in de eerste ploeg. Na het vertrek van Ceulemans raakt ook de carrière van de jonge verdediger in het slop. Tevens doken de eerste verhalen op van lange nachten stappen en onprofessioneel gedrag. Vandelannoite vond dat hij geen goede naam meer had in België en vroeg om zijn contract te laten ontbinden. Daar werd van de kant van Club Brugge op ingegaan en de verdediger wou zijn geluk proberen in het buitenland. Dat buitenland wordt komend seizoen dus Turkije en meer bepaald bij Bursaspor.
 
 
Wil ook jij door ons op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Download dan nu gratis en vrijblijvend de Voetbalkrant News Reader [ hier ]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties