SK Londerzeel
sniSK Sint-Niklaas
Datum: 11/11/2007 15:00
Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Burg. A. Lambertstadion
Londerzeel pakt eerste punten
Gentil Dossche
| 0 reacties
Londerzeel pakt eerste punten
Foto: © SC

Het heeft er opnieuw lange tijd beroerd uitgezien voor de SK Londerzeel. Uiteindelijk, na 810 minuten voetbal, werden de eerste punten van het seizoen opgetekend. Daarvoor zorgde voorstopper Wim Van Wemmel met twee goals in de slotminuten.
 
Bij de thuisploeg was Houthuys geschorst en stond Jacobs opnieuw in het basiselftal. Tevens was er het debuut van Ibrahim Tankary in de rood-blauwe garde. Tankary maakte zich na 2' bijna onsterfelijk door bij zijn eerste baltoets tegen de paal te koppen. Halfweg de eerste helft was er een tweede kans voor de thuisploeg. Kevin Bogemans vond doelman Willockx op zijn weg. De enige kans uit de eerste helft voor de bezoekers was een kopbal van Belfassi, pal voor de rust, gered door Sakalis.
 
In het begin van de tweede helft keek Londerzeel al vrij snel tegen een achterstand aan. Belfassi werd snel gelanceerd. Sakalis kwam vrij ver en onnodig uit zijn doel maar miste de bal zodat Belfassi kon terugleggen op Akin. Voor een leeg doel liet deze de kans niet liggen. Londerzeel probeerde wel maar echt goede kansen kwamen daar niet uit voort. Trainer Leys stuurde libero Brouwers dan in de vuurlinie en bracht ook nog een tweetal jonkies in. De thuisploeg drukte door. Eerste vlamde Tankary nog nipt voorlangs. Aan de overzijde stuitte Belfassi op een attente Sakalis. Toen niemand het nog verwachtte kopte Wim Van Wemmel op 2' voor affluiten de gelijkmaker voorbij Willockx. Zestig seconden later deed hij precies hetzelfde en zorgde zo voor een eerste driepunter voor Londerzeel.
 
SK Londerzeel: Sakalis; Koné, Van Wemmel, Brouwers, Tordoir (67' De Spiegeleer), De Smedt, Van Aken, Bogemans (67' Van Schel), Jacobs (79' Geerinck), Cordier en Tankary

FC N Sint-Niklaas: Willockx, M. Gaye, Morel (46' Blanckaert), Gloub, Broeckaert, Akin, Laref (81' Suply), Hegelmeers, A. Gaye, Taerwe, Belfassi

Doelpunten: 52' Akin (0-1); 88' & 89’ Van Wemmel (1-1 en 2-1)