Beloften gaan onderuit bij Oostenrijk

De Belgische beloften zijn er gisteren niet in geslaagd om punten te rapen bij groepsleider Oostenrijk, de jonge Duivels gingen onderuit met 3-2. Nochtans was het Jonathan Legaer die de Belgen al na dertien minuten op voorsrpong bracht. Na een goed half uur bracht Erbek de stand opnieuw in evenwicht. Beide teams kwamen in de eerste helft niet meer tot scoren, het bleef dus 1-1.

Na rust kwam België opnieuw op voorsprong, deze keer was het Roda-spits Yulu-Matondo die het doelpunt op zijn naam mocht schrijven. De Belgen hadden lang uitzicht op de zege, maar in de 81ste minuut lukte Madl alsnog de gelijkmaker. Een ware domper voor onze landgenoten en het werd nog erger: in de slotminuut scoorde Okotie nog de Oostenrijkse winning-goal. Moeskroen-speler Paco Sanchez Davolio liep nog tegen een rode kaart aan, maar aan de stand verandere niets meer. Einduitslag: 3-2.