Stopt Larsson met voetballen?

Kristof Blomme
| 0 reacties
Stopt Larsson met voetballen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Helsingborg plaatste zich al voor de volgende ronde van de Uefa-cup. Mogelijk moet de Zweedse club het na de winterstop echter doen zonder ervaren sterkhouders Larsson en Jakobsson.

Helsingborg heeft zich al geplaatst voor de volgende ronde van de UEFA Cup. De Zweden pakten in hun eerste drie partijen zeven punten, waardoor ze zeker bij de eerste drie in hun groep eindigen. 

Mogelijk moet Helsingborg na de winterstop echter verder zonder Andreas Jakobsson en Hendrik Larsson. Beide ervaren sterkhouders hadden immers aangekondigd na het Zweedse seizoen een punt te zetten achter hun carrière. Dat moment is nu aangebroken. 

Helsingborg wil beide spelers nu overtuigen om toch nog even verder te gaan. Beide spelers lieten na de overwinning tegen Austria Wien de deur nog op een kier. "Het is geweldig om door te stoten, maar ik maakte het al eerder mee. Ik ben blijer voor mijn ploegmaats", aldus Larsson. "Wat er na dit seizoen gebeurt weet ik nog niet. Ik zal één van de komende dagen beslissen", liet hij nog weten. 

Jakobsson wordt normaal gezien trainer van Svalövs BK, een ploeg uit een lagere Zweedse divisie. Toch gaat ook hij misschien nog even verder. "Ik heb me voorlopig gefocust op Svalövs, maar wie weet?"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Allsvenskan

Nieuwste reacties