UPDATE: Engelaar geeft Ajax nog niet op

Nico Wieme
| 0 reacties
UPDATE: Engelaar geeft Ajax nog niet op
Foto: © SC

De Telegraaf meldde deze ochtend dat Orlando Engelaar beslist heeft zijn seizoen bij FC Twente uit te doen. De zaakwaarnemer van de lange middenvelder ontkent nu die geruchten. Zijn speler zou zeker nog goede hoop hebben op een akkoord met Ajax.

In tegenstelling tot vorige berichtgeving heeft Orlando Engelaar Ajax nog niet uit zijn hoofd gezet. Edward Burleson, Engelaars zaakwaarnemer, reageert daarmee op eerder verschenen berichten in de Nederlandse media. “We hebben FC Twente laten weten dat hij graag naar Ajax wil”, liet de makelaar weten aan Sportweek. “We vrezen alleen dat ze hem niet willen laten gaan en daarom zo’n extreem hoog transferbedrag vragen. Wij kunnen alleen maar afwachten. Orlando heeft nog een contract van anderhalf jaar plus een optie voor nog een jaar bij FC Twente. Hij hoopt dat Ajax en FC Twente er alsnog uit komen.”
 
Zondag, na afloop van de wedstrijd tussen Vitesse en Ajax, zullen de Amsterdammers en FC Twente opnieuw rond de tafel gaan zitten om over de hoogte de transfersom te onderhandelen. Dat de hoofdstedelingen de gevraagde prijs van maar liefst vijftien miljoen euro willen ophoesten, lijkt weinig waarschijnlijk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties