Ksk.Maldegem kon de gelijkmaker niet op bord prikken

Hendrik De Vriesere

Het zit voor Ksk.Maldegem niet mee al kwam het op winst,maar konden geen punt behalen in eigen huis.

Met een goede start tegen Wevelgem City, kwam de thuisploeg in de 10' op winst via Bernaert die de 1-0 op het bord kon prikken dit was wel op het voorbereidend werk van Lootens en Melki. De bezoekers kregen via Demeer, Colpaert en Leveque kansen op de gelijkmaker. Maar op slag van rust scoorde Colpaert toch de gelijkmaker.

Na de rust kon Porteman een vrije trap van Demeer verzilveren in een doelpunt 1-2, In het laatste kwart kon Ksk.Maldegem nog een vuist maken op de gelijkmaker maar Melki miste twee mooie op kansen.

Ksk. Maldegem : Van Wynsberghe, Blondeel, Cool(43' Cools), De Decker, Bleyaert, Calsyn, Lootens(73' De Cock), Melki, Deneve(80' Nikola Wellens), Bulens, Bernaert.

Wevelgem City : Deldaele, Dever, Porteman, Stragier, Leveque (46' Crepin), Demeer, Chadili, Hakam (89' Amri), Youda, Colpaert(76' Leclercq) Hadjou.

Gele Kaarten : Calsyn , Stragier, Deneve.

Rode kaart : Calsyn(2xgeel)