hanHannover 96
Arminia Bielefeld
Datum: 15/03/2008 15:30
Competitie: Bundesliga
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: AWD-Arena
Bielefeld houdt voorsprong weer niet vast
Philippe Crols
| 0 reacties
Bielefeld houdt voorsprong weer niet vast
Foto: © SC

Arminia Bielefeld komt de laatste weken regelmatig op voorsprong, maar een wedstrijd winnen blijft bijzonder moeilijk voor Wichniarek en co. Zo ook in Hannover waar tot twee maal toe een voorsprong uit handen werd gegeven.

Veel was er nog niet gebeurd toen Bielefeld op voorsprong kwam na een kwartier. Na een hoekschop van Rau kon Mijatovic scoren. Lang genieten was er echter niet bij voor de bezoekers. Twee minuten na de openingsgoal maakte Bruggink al gelijk. Dan was het even windstil, maar na een halfuur kwam Bielefeld weer piepen. Enke bracht redding op een poging van Wichniarek. Even later trapte diezelfde Wichniarek een voorzet naar het hoofd van Eigler en die scoorde de 1-2.

De bezoekers wilden die voorsprong met man en macht gaan verdedigen, maar na nog geen uur was alles weer te herdoen na een goal van Stajner. Hannover werd beter en beter, maar doelkansen waren schaars. In de absolute slotfase kwamen de bezoekers nog wel een aantal malen goed weg. Zo waren er nog pogingen van Stajner en Krebs, maar Bielefeld hield stand.