Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Wildparkstadion
Frankfurt wint en komt naast Karlsruhe
Philippe Crols

Het vat van seizoensrevelatie Karlsruhe lijkt af te zijn. Zaterdagmiddag verloor het met het kleinste verschil van Frankfurt. Vooral het voetbal van het team van Hajnal was verre van wat we gewoon waren. Frankfurt heeft Karlsruhe bijgebeend op plaats 7.

µDe bezoekers kwamen goed voor de dag in het begin. Miller moest ingrijpen op pogingen van Amanatidis en Fink. Het antwoord van de thuisploeg kwam er namens Hajnal, maar was relatief ongevaarlijk. Halverwege de eerste helft klom Frankfurt op voorsprong. Na een voorzet van Weissenberger kon Fink scoren. De thuisploeg probeerde wel kansen bij elkaar te voetballen, maar de bezoekende verdediging stond goed zijn werk te doen.

Na rust was de eerste goede mogelijkheid opnieuw voor Frankfurt. Miller bracht redding op een poging van Köhler. De thuisploeg kreeg er maar geen lijn in en ontsnapte twintig minuten voor tijd ook nog eens toen Fenin net naast schoot. Ook daarna kon Karlsruhe geen vuist meer maken. Het ging met 0-1 de boot in.