Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Ostseestadion
Rostock en Hertha schieten weinig op
Philippe Crols

Hansa Rostock en HBSC hebben niet kunnen scoren op zaterdag. In hun onderlinge partij werd het 0-0. Beide teams schieten daar weinig mee op. Hansa Rostock mag zich zelfs zorgen beginnen maken betreffende degradatie.

De eerste noemenswaardige poging kwam van de bezoekende ploeg. Na een kwartier vond Raffael Wächter op zijn weg. Aan de overkant moest Drobny niet veel later attent zijn op een schot van Stein. De hoofdstedelingen kwamen halverwege de eerste helft bijna op voorsprong. Okoronkwo vond het doelhout op zijn weg. Beide teams kregen wel goede kansen, maar scoorden niet in die eerste helft.

Na de rust probeerde Hertha de wedstrijd in handen te nemen. Verder dan enkele pogingen vanop afstand kwam het echter niet. En als een doelpunt er dan toch leek aan te komen werd het duidelijk dat de hoofdstedelingen Pantelic misten. Aan de overkant voetbalde Hansa Rostock nog minder kansen bijeen. Het bleef dan ook 0-0.