Van der Biezen verlengt bij FC Den Bosch

Nico Wieme
| 0 reacties
Van der Biezen verlengt bij FC Den Bosch
Foto: © SC

Koen van der Biezen heeft zijn contract bij FC Den Bosch met twee jaar verlengd. De huidige overeenkomst liep tot juni 2008.

Bij FC Den Bosch reageert men verheugd op de contractverlenging van Koen van der Biezen. In een door de club verspreid persbericht verwoordt manager voetbalzaken Fred van der Hoorn het als volgt: "We waren voor de jaarwisseling al in gesprek met elkaar. In de winterstop kwam Koen echter in belangstelling van meer clubs dan FC Den Bosch. Het waren voor hem onrustige tijden met een even wat mindere periode qua spel tot gevolg."
 
Van der Hoorn benadrukt dat de gesprekken tussen de club en de zaakwaarnemer van de speler de afgelopen tijd in een positieve sfeer verliepen. "Wij hebben daarin onze ambities uiteen kunnen zetten en Koen ziet daarin de mogelijkheid zich persoonlijk ook verder te ontwikkelen. Met elkaar willen we onze gezamenlijke ambities verwezenlijken. Dit contract geeft Koen duidelijkheid voor de toekomst en rust voor deze belangrijke fase in de competitie."
 
Van der Biezen maakte vorig seizoen bij FC Den Bosch zijn debuut in het betaalde voetbal. De centrumspits heeft inmiddels 62 competitiewedstrijden voor de A-ploeg van FC Den Bosch gespeeld, waarin hij negentien keer de weg naar doel vond. Van der Biezen speelde daarvoor in het belofteteam van FC Utrecht, in de jeugd van TOP Oss, en bij Nulandia.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties