Coppell denkt nog niet aan opstappen bij Reading

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Coppell denkt nog niet aan opstappen bij Reading
Foto: © SC

FC Reading degradeert na twee seizoenen op het hoogste niveau terug naar de Engelse tweede klasse. Manager Steve Coppell die de ploeg destijds naar boven leidde, denkt nog niet aan opstappen.

Steve Coppell liet tegenover de Britse omroep BBC weten dat hij geen overhaaste beslissingen wil nemen over zijn toekomst. "Het in onvermijdelijk om over je eigen nabije toekomst en die van de club te gaan nadenken. Je weet dat er veranderingen zullen plaatsvinden, vooral op financieel gebied", aldus Coppell die gisteren wel nog met zijn team met 0-4 kon winnen bij Derby County, maar toch moet afzakken.

Coppell toont zich een groot verliezer. "Fulham verdient het om er in te blijven. De laatste tijd hebben ze mooie resultaten gehaald, inclusief de overwinning tegen FC Portsmouth", ging de Reading-manager verder. Fulham kon dankzij die 0-1-overwinning het behoud in de Premier League verzekeren.

Vorig jaar waren The Royals, de bijnaam van Reading, nog de seizoensrevelatie in Engeland. De club eindigde knap op de achtste plaats met slechts vijf punten achterstand op de toenmalige nummer vijf Tottenham Hotspur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties