Nihat zal zeker niet tegen de Belgen spelen

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Nihat zal zeker niet tegen de Belgen spelen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Villarreal zal de volgende vier maanden geen beroep kunnen doen op topspits Nihat Kahveci. Dat is ook 'goed' nieuws voor de Rode Duivels die in september al naar Istanbul moeten om Turkije partij te geven in de WK-kwalificatie.

Nihat Kahveçi is met succes geopereerd aan zijn gescheurde dijbeenspier. Hij liep die blessure op tijdens de kwartfinale op het EK tegen Kroatië. De revalidatieperiode van de Turkse aanvaller wordt geschat op drie à vier maanden.

Nihat zal de hele seizoensvoorbereiding bij Villarreal dus moeten missen. Vorig seizoen had de trefzekere spits een groot aandeel in de tweede plaats die de kleine club haalde in de Primera Division. Hij scoorde achttien keer. Villarreal mag daarom volgend seizoen zeker uitkomen in de Champions League. 

In september speelt Turkije - wellicht in Istanbul - een WK-kwalificatiewedstrijd tegen België. René Vandereycken en zijn troepen moeten nu al zeker geen schrik hebben van de beste Turkse aanvaller van dit moment. Het EK heeft echter uitgewezen dat de Turken nog heel wat andere ijzers in het vuur hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties