Kompany: 'HSV houdt rekening met mijn wensen'

Nico Wieme
| 0 reacties
Kompany: 'HSV houdt rekening met mijn wensen'
Foto: © SC

Donderdag beginnen de Rode Duivels aan de Olympische Spelen. Maandag landde met Vincent Kompany uiteindelijk de laatste speler in China. De kans is ook groot dat de Brusselaar de groep voortijdig verlaat, al heeft hij daar zelf zo zijn bedenkingen bij.

De Rode Duivels spelen donderdag hun openingsmatch van de Olympische Spelen tegen Brazilië. Winst zou een goede stap richting kwartfinales betekenen. Of Vincent Kompany daar dan ook nog bij is, valt de betwijfelen. Zijn club Hamburg SV deed nogal moeilijk om de beloftevolle speler af te staan en zal hem vermoedelijk na twee of drie partijen terugeisen.
 
Kompany zelf gaf aan liever in China te blijven. “Ik zou het erg zitten mocht ik in geval van kwalificatie voor de kwartfinales op het vliegtuig richting Duitsland zitten”, aldus de ex-Anderlechtverdediger in Het Laatste Nieuws. “Ik voel me prima in deze groep. Ik wil deel zijn van het succes. Ik geloof echt dat we met deze selectie ver kunnen geraken.”
 
Hoe zit het dan met Hamburg? “Zij hebben mij laten verstaan rekening te zullen houden met mijn wensen. Alles zal een beetje afhangen van de omstandigheden. Zijn er geblesseerden bij HSV? En kunnen wij hier in China aan onze verwachtingen voldoen?” vraagt Kompany zich af.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws