Randers FC
Esbjerg fB
Datum: 16/08/2008 17:00
Competitie: Superliga
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Essex Park Randers
Randers en Esbjerg speelden gelijk
viki meeuwis
| 0 reacties
Randers en Esbjerg speelden gelijk

Randers FC heeft gisteren de kans laten liggen om de leiding in het klassement van de Deense eerste klasse over te nemen. Op de vijfde speeldag geraakten ze niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Esbjerg.

Esbjerg moest het nochtans stellen zonder belangrijke spelers als Jesper Bech, Niki Zimling en Fredrik Björck door ziekte of schorsingen. Beide doelpunten kwamen er na een strafschop. Scheidsrechter Michael Johansen wees een penalty toe aan Esbjerg na hands van een speler van Randers. Die penalty werd netjes omgezet in een doelpunt door Martin Vingaard.
 
Op het half uur een gelijkaardige situatie toen Randers een strafschop toegewezen kreeg. Die werd door Marc Nygaard in doel gewerkt. Een domper voor Nygaard die even later het veld geblesseerd moest verlaten. Ook bij Esbjerg vielen er slachtoffers, twintig minuten voor het einde van de wedstrijd moest Esbjerg nog met tien man verder nadat Nicolai Høgh zijn tweede gele kaart opliep. Al bij al geen al te beste wedstrijd voor beide ploegen die tevreden mochten zijn met het ene puntje dat ze dan toch nog behaalden.
 
Doelpunten: (’12 Vingaard ; 1-0 pen.), (’26 Nygaard ; 1-1 pen.)
Gele kaarten: Esbjerg: Høgh, Cann, Onstad
Rode kaarten: Høgh
Scheidsrecher: Michael Johansen
Toeschouwers: