Ligue 1: Marseille alleen leider, Le Mans volgt

Philippe Crols
| 0 reacties
Ligue 1: Marseille alleen leider, Le Mans volgt

In Frankrijk wordt dit weekend speeldag nummer vier afgewerkt. Voorlopig staat Marseille alleen aan de leiding. Lyon kan daar zondagavond nog wel bijkomen. In het spoor van Lyon vinden we Le Mans, de nieuwe club van Roland Lamah, terug.

Marseille wint wederom
Marseille heeft op speeldag vier de derde zege op rij geboekt. In eigen huis stond het na een uur spelen 2-0 voor. Ziani en Kone hadden gescoord. Sochaux mocht nog hopen op een punt toen Erding er nog 2-1 van maakte, maar Marseille hield de punten gewoon thuis.

Le Mans zit aan 9/12. Het zegevierde op het veld van Nancy met 1-4. De thuisploeg was via Ndaw al snel op voorsprong gekomen, maar Helstad en Maiga hadden nog voor de pauze de scheve situatie alweer omgebuigd. In het slot van de wedstrijd vial Roland Lamah in. Hij zag hoe Coutadeur en Gervinho (ex- Beveren) de eindstand vastlegden op 1-4.

PSG wint, Monaco niet
Paris Saint Germain won zaterdag in Caen. Het heeft nu zeven punten uit vier wedstrijden. Hoarau maakte na vijf minuten de enige treffer van de partij.

Monaco kende heel wat minder pret in Grenoble. Het verloor met het kleinste verschil. Moreira scoorde het enige doelpunt. Grenoble heeft een knappe negen op twaalf beet. Monaco heeft slechts vijf punten.


Andere uitslagen
Lorient - Auxerre  0-2
Nancy - Le Havre  2-1
Nice - Valenciennes  2-0


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties