De Sart had geen tijd om te dromen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
De Sart had geen tijd om te dromen
Foto: © SC

Vanavond speelt Jong België nog een EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Slovakije. De partij heeft voor de jonge Belgen geen belang meer want ze zijn al uitgeschakeld.

De wedstrijd wordt in Slovakije om 18u.00 afgetrapt in het stadion van Senec. In tegenstelling tot de Olympische Spelen in China zal er voor deze wedstrijd van Jong België amper interesse zijn, maar bondscoach Jean-François De Sart kan het relativeren. "Ik heb al een hele week gewerkt op mijn bankkantoor en stond daardoor alweer volop in de realiteit. Ik heb geen tijd gehad om te dromen", lacht de bondscoach in de krant Het Nieuwsblad.

"In China heb ik mijn werk met veel plezier kunnen doen, maar nu zal ik dat met dezelfde gedrevenheid doen ook al zijn we al uitgeschakeld. Voor mij is er geen verschil en we gaan dan ook proberen om deze wedstrijd te winnen", blijft De Sart even ambitieus. Het is overigens hoogstwaarschijnlijk de voorlaatste opdracht van de bondscoach van de beloften. Eind juni 2009 loopt zijn contract bij de Belgische voetbalbond af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties