Gaat Avram Grant straks in Kroatië coachen?

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Gaat Avram Grant straks in Kroatië coachen?
Foto: © SC

Avram Grant, de ex-coach van Chelsea FC, gaat mogelijk werken voor de Kroatische topclub Hajduk Split. De Israëliër had onlangs een gesprek met een delegatie van de traditievereniging in de Britse hoofdstad Londen.

Davor Pavic, de woordvoerder van Hajduk Split, liet in de Kroatische pers weten dat Avram Grant inderdaad één van de kandidaten is voor de vacante trainerspost. Twee weken terug nam Goran Vucevic ontslag na enkele minder resultaten en die werd opgevolgd door interim-trainer Anti Misi.

Grant zou aan de Dalmatische kust een contract voor twee seizoenen aangeboden krijgen ter waarde van één miljoen euro per jaar. De Israëliër zou begin volgende week bekendmaken of hij effectief zal ingaan op het aanbod. Anti Misi zou dan zijn assistent worden. Split staat momenteel op een derde plaats in het klassement op drie punten van leider en aartsrivaal Dinamo Zagreb. 

Grant was vorig jaar nog de coach van Chelsea FC nadat hij in september 2007 de Portugees José Mourinho opvolgde. Hij bereikte in mei de finale van de Champions League maar Chelsea moest in Moskou de duimen leggen voor Manchester United na het nemen van strafschoppen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties