Leverkusen werkt mee aan transfer Gekas

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Leverkusen werkt mee aan transfer Gekas

Theofanis Gekas mag in de winterstop Bayer Leverkusen verlaten. De Griek zit op een dood spoor in de voorstad van Keulen. De aanvaller past niet echt in de plannen van trainer Bruno Labbadia.

Theofanis Gekas klaat al een hele tijd over zijn bijrol bij Bayer Leverkusen. "Hij is duidelijk erg ongelukkig met zijn rol in het elftal", zei Leverkusen-frontman Wolfgang Holzhäuser gisteren. Toch komt de Griekse international regelmatig aan spelen toe maar in de meeste gevallen is dat als invaller. Hij mocht het veld opkomen in vijftien Bundesliga-wedstrijden en twee bekerwedstrijden.

Theofanis Gekas maakte in het seizoen 2006/07 furore bij VfL Bochum waar hij erg vlot de weg naar de netten vond en topschutter van de Bundesliga werd. Het leverde hem een contract bij Bayer Leverkusen op. Vorig seizoen was Gekas een vaste waarde in het elftal van Michael Skibbe, maar Bruno Labbadia heeft het dit seizoen minder op hem begrepen. Hij geeft de voorkeur aan Patrick Helmes en Stefan Kießling.

"We zijn niet van plan om zelf een nieuwe werkgever te zoeken, maar we weten dat hij weg wil. We zullen ons daar coulant bij opstellen", aldus nog Holzhäuser. Gekas speelde in eigen land nog voor Kallithea, AE Larissa en Panathinaikos Athene.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties