D. Zagreb ontdoet zich van gokverslaafde

Mathias Dumarey
| 0 reacties
D. Zagreb ontdoet zich van gokverslaafde
Foto: © SC

Dino Drpic, een verdediger van Dinamo Zagreb, is door zijn club met onmiddellijke ingang op straat gezet. De regerende landskampioen en huidige leider in de Kroatische topklasse is gokverslaving van Drpic spuugzat.

Dino Drpic komt niet voor de eerste keer in zijn carrière in opspraak. In het verleden had hij ook als eens bonje met ploegmaats en raakte hij slaags met een politieagent. Daarvoor heeft hij een nachtje in de cel moeten doorbrengen.

Drpic zou voortdurend om financiële steun hebben gevraagd. De eigenaars van Dinamo Zagreb, de familie Mamic, hadden hem al een bedrag van 350.000 euro gegeven om zijn schulden af te betalen en ook nog een hele som om een achterstallige betaling aan de belastingsdienst af te lossen. De broers Mamic kwamen er echter achter dat Drpic zich nog steeds vertoonde in casino's en gokhallen, was voor hen de maat vol. Drpic werd op staande voet ontslagen.

Waar Dpric nu terecht kan, is niet geweten. De speler debuteerde in 2007 voor het Kroatische nationale elftal en speelde al 190 competitiewedstrijden voor Dinamo Zagreb. Hij kon in een recent verleden naar Besiktas, maar de Turken zagen af van een transfer nadat de verdediger aan de fans van Hajduk Split, de aartsrivaal van Dinamo Zagreb, zijn achterwerk liet zien.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties