Been wil Biseswar in Rotterdam houden

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Been wil Biseswar in Rotterdam houden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Been, volgend jaar de nieuwe coach van Feyenoord Rotterdam, zal proberen om Diego Biseswar te overtuigen om zijn contract in Rotterdam-Zuid te verlengen. Beiden zullen ze binnenkort rond de tafel gaan zitten.

Diego Biseswar heeft absoluut geen haast meer om bij te tekenen want voor hem is er genoeg binnen- en buitenlandse interesse. Zo werd onder meer al de Portugese topper Benfica Lissabon genoemd als kandidaat-overnemer. "In elk groot voetballand zijn er wel een paar clubs die geïnteresseerd zijn. Het zijn niet de absolute topclubs, maar wel de teams die daar net onder komen. Diego is er momenteel nog niet uit. Hij zal zelf beslissen waar volgend jaar zijn toekomst ligt", zegt Jeroen Hoogewerf, de zaakwaarnemer van de flankspeler, in de krant De Telegraaf.

Biseswar begon dit seizoen niet in de kern. Hij was teruggezet naar het tweede elftal maar door de grote blessurelast in de loop van de heenronde, haalde ex-trainer Gertjan Verbeek hem bij de kern. Daar greep de jonge belofte zijn kans. Door het vertrek van Verbeek is Biseswar gaan twijfelen of hij zijn contract nog wel zou verlengen in De Kuip.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties