Gemengde gevoelens bij de Belgen

Philippe Crols
| 2 reacties

De Belgen in Duitse loondienst hebben geen al te slecht weekend achter de rug. Toch scheelde het niet veel of het had het er nog veel beter uitgezien.

Zo leken Logan Bailly en Filip Daems met Borussia Mönchengladbach op weg naar een zege tegen leider Hoffenheim. Beide spelers maakten de wedstrijd vol en zagen de leider in de laatste minuut langszij komen.

Daniël Van Buyten kwam voor Bayern München niet in actie tegen Dortmund. Onze landgenoot zag zijn maats wel met 3-1 winnen.

Manasseh Ishiaku (foto) was bijna de matchwinnaar tijdens Frankfurt - Köln. De aanvaller viel tien minuten voor tijd in bij de bezoekers. In minuut 89 kreeg hij een niet te missen kans, maar de gewezen Bruggeling verkwanselde ze toch.