Biseswar sluit transfer naar topclub niet uit

De Nijs Michael
| 3 reacties
Biseswar sluit transfer naar topclub niet uit
Foto: © SC

Feyenoord is aan een bijzonder slecht seizoen bezig, maar toch is er één lichtpuntje bij de Rotterdammers: Diego Biseswar. De jongeling is aan een sterk seizoen bezig en dat is uiteraard niet onopgemerkt gebleven bij de Nederlandse topclubs.

De twintigjarige aanvaller is deze zomer einde contract in Rotterdam, maar hij laat niet in zijn kaarten kijken wat betreft zijn toekomst. "Ik houd alle opties open", vertelt Biseswar aan Sportweek. "In maart word ik 21. Het is belangrijk dat ik de komende twee jaar heel veel wedstrijden kan spelen en mezelf kan blijven ontwikkelen. Ik moet nu eerst voor mezelf duidelijkheid krijgen waar ik daar de meeste kans op maak."

De doelpuntenteller van Biseswar staat dit seizoen op zeven, de jonge spits van Feyenoord is zo gedeeld clubtopschutter. Bovendien waren de doelpunten van de aanvaller vaak van bijzonder mooie makelij. "Ik hoop dat ik ook nog wat lelijke doelpunten ga maken, dat zou helemaal mooi zijn. Maar het belangrijkste is dat we winnen", reageert Biseswar nuchter.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties