De Laet blijft een jaar langer bij Manchester United

De Nijs Michael
| 7 reacties
De Laet blijft een jaar langer bij Manchester United
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ritchie De Laet timmert goed aan de weg in Engeland. Afgelopen winter versierde hij een opmerkelijke transfer naar Manchester United. Daar is men tevreden over onze landgenoot, waardoor hij ook volgend seizoen bij de club mag blijven.

De Laet kwam afgelopen winter op huurbasis over van Stoke City. De twintigjarige verdediger tekende een contract voor zes maanden en kon in die periode overtuigen. Daardoor mag onze landgenoot ook volgend seizoen bij de regerende Champions League-winnaar spelen. "Ik heb een kwartiertje in het bureau van Sir Alex Ferguson gezeten", doet De Laet zijn verhaal in GvA.

"De trainer zei me dat hij heel tevreden was. Dat ik hard train, dat ik altijd op tijd kom en dat ik met iedereen overeenkom. Ook mijn coach Ole Gunnar Solskjaer had mij al gezegd dat ik goed nieuws zou krijgen. Met het B-elftal van Manchester United wonnen we vorig weekend nog de Manchester Senior Cup tegen Bolton. Ik heb hier als voetballer al een enorme vooruitgang geboekt."

De Laet brandt intussen van ambitie, hij hoopt zelfs op een plaatsje op de bank bij het A-elftal. "Het kan zijn dat ik volgend weekend op de bank zit bij de A-ploeg", legt de Belgische verdediger uit. "We zijn al kampioen en volgende woensdag spelen we de Champions League-finale. Sterren als Ronaldo en Rooney zullen tegen Hull City zeker rust krijgen. Hopelijk krijg ik een kans."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties