Berlare
Beloeil RUS
Datum: 05/09/2009 19:30
Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stadion SK Berlare
Berlare laat zege liggen tegen stug Beloeil
Gentil Dossche
| 0 reacties
Berlare laat zege liggen tegen stug Beloeil
Foto: © SC

Een enthousiast SK Berlare is er niet in geslaagd zijn eerste competitiewedstrijd winnend af te sluiten. Pech en een stug verdedigende Beloeil lieten de match op een gelijkspel uitdraaien. De puitenkloppers konden de numerieke meerderheid niet benutten.

Yves Van der Straeten, aan zijn maidenmatch als trainer toe, stuurde zijn jongens heel snel vooruit. Copers en Brouwers zagen hun pogingen gekeerd. Even voorbij het kwartier werden de bezoekers tot 10 herleid. Lechantre klopte een indraaiende vrije trap uit doel en mocht zich gaan douchen. Schockaert trapte de strafschop veel te slap maar kon wel de rebound verzilveren. Berlare ging op zijn elan door maar werd aan het halfuur afgeremd. De assistent-scheidsrechter had handspel gezien en ook voor Beloeil ging de bal op de stip. Baudart liet Van Kerckhove geen kans.

Met veel inzet en wilskracht begon Berlare aan de tweede helft. De sterke bezoekers beperkten zich tot stug verdedigen en konden ook geen enkele kans bijeen voetballen. Bijna ging het thuispubliek aan het juichen. Een lobbal van Schockaert viel echter op de deklat. Berlare bleef tevergeefs een opening zoeken in de versterkte burcht van Beloeil, zodat de score niet meer wijzigde.

Berlare: Van Kerckhove, De Wilde, De Brul, Vandersnickt, Pauwels, Sermijn, Brouwers, Copers (61' Mfutila), Schockaert, Thyssen, Van Den Oudenhove


Beloeil: Paul, Lacman, Thibaut (90' Meurisse), Lechantre, Rustin, Baudart, Delancy (73' Russo), Collie, Destrain, Kababutanya (64' Beugnies), Morjea

Doelpunten: 17' Schockaert 1-0 (pen), 31' Baudart 1-1 (pen)


Geel: De Wilde, Sermijn, Thyssen, Paul, Baudart, Delancy. Rood: Lechantre