Laat Lazio Mihajlovic toch nog ontsnappen?

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Laat Lazio Mihajlovic toch nog ontsnappen?
Foto: © SC

Lazio-voorzitter Lotito twijfelt over de gevolgen voor trainer Ballardini na de derby-nederlaag tegen Roma. Zijn gedoodverfde opvolger Mihajlovic komt nu ook in beeld bij Catania.

Sinisa Mihajlovic praat donderdag met zijn beste vriend Roberto Mancini of hij ingaat op een aanbieding van Catania. De Serviër had al een onderhoud met Catania-directeur Lo Monaco en lijkt gecharmeerd door het aanbod.

Toch twijfelt Mihajlovic nog omdat zijn ex-club Lazio mogelijk ook op zoek gaat naar een nieuwe trainer. De positie van coach Ballardini wordt stilaan onhoudbaar, zeker na de nederlaag gisterenavond in de derby tegen AS Roma. Voorzitter Lotito had eerder al aangekondigd dat zijn geduld op is, maar het bleef vandaag de hele dag windstil bij de Romeinse club. Dat betekent misschien dat Lotito zijn huidige trainer toch nog krediet wil geven tot aan de winterstop. De fans zullen dit allesbehalve graag horen, want zij schreeuwen al weken om de aanstelling van Mihajlovic.

Mihajlovic vroeg in zijn gesprek met een delegatie van Catania om meer bedenktijd. Mogelijk kan dit betekenen dat hij toch nog eerst de kat uit de boom kijkt en wacht op meer nieuws uit de hoofdstad. Ook Giancarlo Camolese en Gianni De Biasi worden genoemd als mogelijke opvolgers van Ballardini. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties