Transferdagboek 11/01: Kuranyi in beeld bij Chelsea

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Transferdagboek 11/01: Kuranyi in beeld bij Chelsea
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Stoke City en Ruud Van Nistelrooy zouden dicht bij een overeenkomst zijn, melden de Britse media. Stoke en Real hebben de gesprekken aangevat. Een akkoord wordt verwacht voor eind januari.

 

Genoa wil zijn defensie versterken met de 28-jarige Andrea Barzagli (Wolfsburg), weet het Italiaanse Tuttosport.

 

Volgens News of the World is na Birmingham City ook Chelsea geïnteresseerd in Kevin Kuranyi (Schalke 04). Ook Stoke City en Sunderland willen de Duitse aanvaller.

 

Aleksander Kolarov komt waarschijnlijk naar Inter”, zegt middenvelder Dejan Stankovic in de Servische pers. “Als Inter officieel een speler wil, dan halen ze hem. We hebben bovendien een extra linksback nodig na de blessure van Chivu.”

 

Volgens The Sun wil Rafael Benitez Liverpool versterken met verdediger Nedum Onuoha van Manchester City. De 23-jarige ploegmaat van Vincent Kompany zou gehuurd worden.

 

Het Britse tabloid meldt ook dat Everton een bod zal uitbrengen op Matt Derbyshire van Olympiakos. Manager David Moyes werkte bij Blackburn al samen met de 23-jarige aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties