Mozambique: "We blijven ambitieus"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Mozambique: "We blijven ambitieus"

Mozambique en Benin speelden vandaag 2-2 gelijk in groep C van de Africa Cup. De ex-Portugese kolonie haalde een 2-0 achterstand op.

Kapitein Manuel Bucuane van Mozambique: "We maakten enkele domme fouten en stonden al vrij snel 0-2 achter. Toch zijn we er voor blijven vechten en je ziet dat we beloond werden. Eigenlijk hadden we vooraf gesteld dat we deze wedstrijd moesten winnen. Want met Nigeria en Egypte wachten er nog twee loodzware partijen. Ik weiger mij echter neer te leggen bij een uitschakeling. We gaan er alles aan doen om in de top twee te eindigen."

De Nederlandse trainer Nooij reageerde aanvankelijk teleurgesteld: "We hadden ons zo goed voorbereid en dan is het wel heel sneu als je na nog geen halve helft tegen twee goals achterstand aankijkt. Maar ik heb de jongens wakker geschud en na de rust hebben we op de gelijkmaker gejaagd als stieren. Die is er gekomen. Maar ik had natuurlijk liever gewonnen."

Benin-coach Dussuyer was kort: "Ik moet aanvaarden dat we een mooie voorsprong weggaven. Er rest ons nu niets anders dan over te gaan naar de volgende match. Daar moeten we iets rapen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

African Cup of Nations

Nieuwste reacties