Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Gemeentelijk sportstadion Ter Elst
Olsa Brakel pakt de punten bij Eendr. Zele
Gentil Dossche

Al aan de rust stond de eindscore op het bord. De bezoekers kwamen snel op voorsprong en de thuisploeg liep achter de feiten aan.

Zele begon het felst aan de match en El Bodmossi kopte op De Moor. Nico Praet nam Van Overbeke op de korrel maar die gaf geen krimp. Toen Praet even later opnieuw uithaalde juichten de bezoekers. De thuisploeg reageerde maar kon geen gebruik maken van een geharrewar voor doel. Kort voor het halfuur vlamde Praet een voorzet van Haesebroeck voorbij Van Overbeke. De thuisploeg leek geslagen maar reageerde via Van den Bussche die De Moor te grazen nam. Olsa nam terug het commando en toen een afvallende bal voor de voet van Praet terechtkwam knalde hij zijn hattrick tegen de touwen.

Kort na de rust liepen de bezoekers ei zo na nog verder uit. Deweer vergat echter te scoren. Aan de overzijde had De Moor een kattensprong in huis op een knal van Laref. Via de thuisspits kon Zele nog een paar keer dreigen maar scoren was er niet bij.

Eendracht Zele: Van Overbeke, Van Gijsel (71’ Hallaert), De Neef (75’ Arnolis), El Mousati, De Witte (64’ Blanckaert), Meuleman, De Geyter, El Bodmossi, Charifi, Laref, Van den Bussche.

Olsa Brakel: De Moor, Tjampens, Antheunis, Schollaert, Daneels, Van Gijseghem, Coppens, Haesebroeck (63’ Muytinck), Ampe (77’ Pruyt), Deweer, Praet (83’ Heereman).

Doelpunten: 11’ en 27’ Praet 0-1 en 0-2; 34’ Van den Bussche 1-2; 43’ Praet 1-3.

Gele kaarten: De Geyter, Laref.