Beenhakker : "Heb er zwaar de pest in"

Gert-Jan Weyters
| 0 reacties
Beenhakker : "Heb er zwaar de pest in"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leo Beenhakker is niet te spreken over het afspringen van de tranfer van de Braziliaan Wanderson. Het bestuur van Feyenoord stond de transfer niet toe.

Beenhakker maakte zich de afgelopen dagen in De Kuip sterk voor de komst van de 23-jarige topscorer van de Zweedse club GAIS Göteborg. De Zuid-Amerikaan was eind vorige week al gekeurd bij het armlastige Feyenoord en wachtte tijdens het weekeinde in Rotterdam op het moment dat hij zijn handtekening kon zetten.

Omwille van de penibele financiele toestand van Feyenoord stond het bestuurt de transfer niet toe.

"Nee, daar had ik geen begrip voor'', liet technisch directuer Beenhakker weten aan VI. "Want er lag een soort Babovic-constructie op tafel, zoals ik dat noem. Er kwam niets ten laste van Feyenoord. Er waren geen financiële consequenties voor de club. Toch had de directie bepaalde argumenten om de komst van Wanderson tegen te houden. Daar was ik heel teleurgesteld over. Mag ik even? Ik heb veel tijd en energie in die jongen gestoken. Als het dan niet doorgaat, moet ik even mijn emoties kwijt. Ik ben ook maar een mens. Als dat niet meer mag, kan ik beter stoppen.''
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties