Meldert
Olympia SC Wijgmaal
Datum: 07/02/2010 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert stuurt Wijgmaal puntenlaas huiswaarts
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert stuurt Wijgmaal puntenlaas huiswaarts
Foto: © SC

Toen Meldert kort na de rust een dubbele voorsprong opbouwde bleek dat net te veel voor de bezoekers.

Verbroedering startte als een wervelwind en Vannyvel vlamde op de paal. Aan de overzijde was De Schamphelaire attent op een schot van Segers. Melkert schrok zich een hoedje toen hij plots helemaal vrij stond en was te verbouwereerd om af te werken. Even later moest Thiry een knal van Wauters van de lijn vegen. Amazou dribbelde zich mooi vrij en bediende Melkert die niet aarzelde. Kort na het halfuur kreeg Madawa de kans om de match te beslissen maar faalde. Mertens moest zich tonen op een kopbal van Vannyvel.

Onmiddellijk na de rust zochten de bezoekers de gelijkmaker. Vranckx knalde nipt naast en Van Belle stond in de weg van Bruyninckx. Blind aanvallen geeft een groot risico op een counter en dat gebeurde. Melkert bediende Madawa en Wijgmaal lag in de hoek. De Schamphelaire stond pal bij een schot van Coosemans. Bij de bezoekers liep de tank stilaan leeg en moest Mertens nog redding brengen toen Turk op hem afstormde.

VB Meldert: De Schamphelaire, Leyman, Van Belle, De Pauw, Verdeyen, Houman, Vannyvel, Amazou (83’ Sleewaegen), Wauters (63’ Aelbrecht), Madawa en Melkert (79’ Turk).

Wijgmaal: Mertens, Allard, Dehaes, Mignolet (79’ Renmans), Thiry, Mellebeek (54’ Wellens), Vranckx, Coosemans, Bruyninckx, Segers (76’ Brankaer) en De Coster.

Doelpunten: 18’ Melkert 1-0, 50’ Madawa 2-0

Gele kaarten: Leyman en Mignolet