Feyenoord gooit twee punten weg in slotfase

Manuel Gonzalez
| 1 reacties

Feyenoord heeft in de vroege middag twee punten verloren tegen ADO Den Haag.

De Rotterdamse Kuip zat met 45.000 fans weer aardig vol voor een vroege aftrap (12u30) onder enkele lichte zonnestralen. Maar de partij startte niet zo goed voor de thuisclub, want na amper tien minuten trof kapitein Van Bronckhorst raak in eigen doel: 0-1 voor de bezoekers uit Den Haag. Uitgerekend tegen ADO speelde de Feyenoord-aanvoerder zijn 200ste wedstrijd in het shirt van de Rotterdammers.

Feyenoord probeerde te reageren en dat lukte. In de 23ste minuut zorgde Wijnaldum voor de gelijkmaker. In de tweede periode gingen de Rotterdammers op zoek naar de zege en toen John Dahl Tomasson (foto) in de 76ste minuut de voorsprong op het bord zette, leek de zege ook binnen.

ADO probeerde nog wel maar de tijd verstreek en de score bleef onveranderd. Tot Buijs drie minuten in de toegevoegde tijd toch nog de gelijkmaker achter doelman van Dijk kreeg: 2-2.

Feyenoord blijft vierde en ADO pakt toch wel een belangrijk puntje mee in de strijd om het behoud.