Meldert
Groot Dilbeek
Datum: 28/02/2010 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert kan niet scoren tegen Dilbeek
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert kan niet scoren tegen Dilbeek
Foto: © SC

Verbroedering Meldert kreeg ruim voldoende kansen om de volle buit binnen te halen maar niets lukte. Dilbeek Sport deed wat het kon en verdedigde het punt met man en macht.

De bezoekers tekenden voor het eerste gevaar en De Schamphelaire moest zich tonen op een schot van Van Vlokhoeven en drie pogingen van Pauwels. Ook voor Henseval lag de thuisportier in de weg. Meldert werd wakker en Sulmon had een knappe parade nodig op een vlam van Aelbrecht. Een schot van Madawa werd van de lijn geveegd.

Na de pauze stond er nog maar één ploeg op het veld. Melkert, Madawa en De Pauw lieten echter de kansen liggen. Sulmon pakte met brio een kopstoot van Madawa en Aelbrecht trapte de rebound op de bezoekende goalie.

VB Meldert: De Schamphelaire, Van Belle, Amazou (79’ Sleeuwaegen), Melkert, De Pauw (79’ Verdonck), Leyman, Houman, Wauters, Verdeyen, Madawa en Aelbrecht.

Dilbeek Sport: Sulmon, Van Vlokhoeven, Vermeulen, Merckx, Pauwels (88’ Houthuys), Guner (90’ Galeri), Capidis, Vandegucht, Schotte (64’ Baes), Henseval en Ganseman.

Doelpunten: geen